Bloc de l'Alevi A del CF Ulldecona.

Rapitenca 0 - 0 CF Ulldecona

COMENTARI PARTIT DISSABTE DIA 24. RAPITENCA-0 ULLDECONA-0. PER DAVID SÁEZ

Partit molt igualat, amb una part de domini per a cada equip. La primera part amb clar domini dels “Rapitencs” que van disposar de dues oportunitats molt clares i van arribar amb més insistència a l’àrea rival. La segona part va ser de l’Ulldecona, que va saber anul•lar el joc de la Ràpita al centre del camp, fruit d’aquest treball van arribar dos clares ocasions i una d’elles al pal. El penal que va senyalar l’àrbitre a l’àrea de l’equip visitant, era del tot inexistent. El jugador de la Ràpita es va llençar des de fora de l’àrea en notar contacte.

CF Ulldecona 1 - 1 Escola Delta

COMENTARI DEL PARTIT ULLDECONA 1 -- ESCOLA DELTA-1. PER DAVID SÁEZ

Partit molt seriós per part dels locals ben col•locats al camp des de l’inici. Escasses ocasions de gol, però molt treballat per part de les defenses i enmig del camp. Pepo a la primera va marcar l’únic gol local en rematar de manera impecable un còrner votat per Sergi. L’equip visitant, empataria als inicis de la segona part. Una oportunitat clara per cada equip va ser el que va donar de més el partit. El líder va patir més de l’esperat.

CF Ulldecona 3 - 0 Ampolla

COMENTARI PARTIT ULLDECONA-3 L'AMPOLLA O. PER DAVID SÁEZ

Partit dominat per l’equip local de principi a fi. Tot i així, al final de la primera part la diferència era mínima i no s’arribava amb claredat. A la segona part tot va canviar i l’Ulldecona es va mostrar molt superior al rival fent 2 gols més i d’haver tingut més encert hauria acabat en una golejada. “Hat-trick” d’Enric en un extraordinari moment de forma.




Jesus 1 - 2 CF Ulldecona

COMENTARI PARTIT JESÚS I MARIA- 1 ULLDECONA-2 .Per Dávid Sáez.

Partit sofert i disputat, que va començar amb domini de l’equip visitant que abans d’acabar la primera part ja guanyava 0 a 2 i encara n’hauria fet un parell més. Els 2 gols a càrrec d’Enric. A la segona part l’equip local va dominar més clarament i va aconseguir escurçar diferències. Però l’Ulldecona mes ben col•locat en defensa va aconseguir endur-se els 3 punts, tot i les escomeses de l’equip local.