Bloc de l'Alevi A del CF Ulldecona.

L'Ampolla 0 - 7 CF Ulldecona

28 DE NOVEMBRE 2009, Per David Sáez

Gran partit dels nostres, que van dominar del principi al final, mostrant molta superioritat. El festival golejador es va iniciar molt aviat per mitjà d’Enric en aprofitar un passe de Sergi. El segon de Sergi, en regatejar un defensa i bat al porter de xut ras. El tercer del mateix Sergi en executar un penal. El quart de magnífica jugada personal d’Enric en internada per la banda i desprès de regatejar a tres contraris, bat al porter. El cinquè d’una semi-bolea de Sergi col·locada a l’esquadra. El sisè d’un rival en pròpia porta desprès d’un centre d’Enric i ja com a últim el setè a càrrec de Sergi amb un bon xut des de la frontal.

En resum partit amb un clar domini de l’Ulldecona.


CF Ulldecona 3 - 1 Jesús i Maria

Partit del dia 21 de novembre de 2009, per David Sáez.
Tots els gols es van fer a la primera part. Els autors dels gols de l'Ulldecona van ser: Alex, Sergi i François.

Mora d'Ebre 2 - 2 CF Ulldecona

Partit del 14 de novembre 2009 per David Sáez.
L'Ulldecona va treure un punt molt important com a visitant, el partit es va desenvolupar amb molta intensitat. L'Ulldecona havia disposat d'alguna ocasió molt clara, però va ser el Mora d'Ebre en una jugada aïllada on va aconseguir marcar, era el minut 29, circumstancia que es va afectar psicològicament, perquè només encetar la segona part el Mora d'Ebre va materialitzar el segon gol. L'Ulldecona va reaccionar mostrant la seva millor cara i a mitjans de la segona part Alex en aprofitar un passe en profunditat de François va fer el 2-1. La espenta dels jugadors de l'Ulldecona va tenir la seva recompensa a 7 minuts del final, a on Miquel aprofitant un rebot de la defensa contraria estableix el 2-2 definitiu, amb un gran gol des de la frontal de l'àrea.



Xerrada de Vicent Roig.

Xerrada de Vicent a l'Aleví, abans del partit de lliga del passat dissabte 21/11, que va acabar amb el resultat de 3 a 1, favorable als de l'Ulldecona.

Ulldecona 2 - 0 Ascó

Partit del dia 08/11/2009, per David Sáez:

Bon partit de l'Ulldecona que va mostrar equilibri en totes les seves línies. El primer gol va arribar al treure una falta Sergi i Alex remata a plaer. El segon va arribar a la segona part per obra de Ferran. Encara es va gaudir d'algunes ocasions més, inclos un gol anul.lat com a fora de joc a Sergi que era legal. En general van deixar una bona impressió com a equip.


Alcanar 1 - 1 Ulldecona

Partit del dia 01/11/2009, per David Sáez:

Més complicat del que s'esperava per als nostres. L'Alcanar va plantar cara i va disposar d'alguna ocasió per avançar-se. Tot i això als 5 primers minuts de la segona part, l'Ulldecona es va avançar en el marcador, mitjançant una bona asistència de François cap a Alex que va batre al porter. L'empat de l'Alcanar es va produir a meitat de la segona part, on un jugador contrari va rematar lliure de marcatge al segon pal.