Bloc de l'Alevi A del CF Ulldecona.

Mora d'Ebre 2 - 2 CF Ulldecona

Partit del 14 de novembre 2009 per David Sáez.
L'Ulldecona va treure un punt molt important com a visitant, el partit es va desenvolupar amb molta intensitat. L'Ulldecona havia disposat d'alguna ocasió molt clara, però va ser el Mora d'Ebre en una jugada aïllada on va aconseguir marcar, era el minut 29, circumstancia que es va afectar psicològicament, perquè només encetar la segona part el Mora d'Ebre va materialitzar el segon gol. L'Ulldecona va reaccionar mostrant la seva millor cara i a mitjans de la segona part Alex en aprofitar un passe en profunditat de François va fer el 2-1. La espenta dels jugadors de l'Ulldecona va tenir la seva recompensa a 7 minuts del final, a on Miquel aprofitant un rebot de la defensa contraria estableix el 2-2 definitiu, amb un gran gol des de la frontal de l'àrea.