Bloc de l'Alevi A del CF Ulldecona.

Amposta 4 - 3 CF Ulldecona

Per Manolo Prior:
Un partit de categoria per part de l´Ulldecona. Desastrós el sr. col·legiat que ens ha robat el partit per la seva cara. Es normal que l'Amposta estigui a on esta en la classificació.
Els gols son de Enric.
Per David Sáez:
Bon partit de l'Ulldecona que va merèixer los 3 punts. El partit va estar molt igualat, amb moltes oportunitats per part dels 2 equips, encara que l'Ulldecona va tenir-les més clares. Es va avançar l'Amposta en una contra, uns minuts més tard era el equip visitant que empatava, gol d'Enric, el segon gol dels ampostins en claríssim fora de joc d’almenys tres jugadors. A les acaballes de la primera part, els locals van fer el tercer gol, també precedit d’una falta molt clara sobre Sergi.
A la segona part l’Ulldecona va reaccionar i va deixar entreveure del que és capaç quan té la pilota, i en dos jugades finalitzades per Enric marca dos gols i empata el partit aconseguint un “hat trick”.Però tenia que arribar el dia en que tingués que veure en primera persona com un àrbitre donava els tres punts al equip local i es convertia en el seu jugador número 12.
L’àrbitre en la jugada de la victòria de l’equip local, quan nosaltres ens anavem en contraatac (3 contra 1) un jugador de l’Amposta va caure al terra o ho va fer veure, i acte seguir el personatge o Carles (l’àrbitre) com li volguessin dir, va aturar el joc, sense treure la pilota a fora. Carles agafa la pilota i en contes de tornar-nos-la ens fa vot neutral i a sobre un jugador de l’Amposta agafa la pilota i ens fa gol sense tornar-nos-la.
El normal, és que l’individu de negre, hagués anul·lat el “tanto” , però no ho va fer. El jugador de l’Amposta per joc brut desitjo que no torni a jugar mai més per be del futbol i de l’àrbitre (per nomenar-lo d’alguna manera) no torni agafar un xiulet. Si a la rapitenca li fan el que a nosaltres, hi ha alguna cosa en alguns estaments que comença a fer pudor.