Bloc de l'Alevi A del CF Ulldecona.

CF Ulldecona 2 - 1 Mora D'Ebre

Comentari i fotos per David Sáez:
Bon partit d l’Ulldecona donant per finalitzada una dinàmica molt negativa de resultats. Partit molt seriós en totes les facetes, destacant la defensiva. El primer gol el va fer Enric en aprofitar una bona assistència de Ferran. Minut més tard el Mora aprofitava una pilota solta a la frontal de l’àrea per batre al porter per alt, el segon i definitiu el va realitzar Nil en aprofitar un mal refús de la defensa visitant. A la segona part l’Ulldecona va tenir moltes ocasions i molt clares per ampliar les diferències, inclòs per golejar al rival. En línies generals, molt bon partit dels nostres. 

CF Ascó 3 - 2 CF Ulldecona

Comentari i fotos per David Sáez:
Bon partit dels nostres llevat dels 5 primers minuts, on ja perdíem 2 a 0. En dues accions propiciades per despistes defensius, però l’Ulldecona aquesta vegada no va baixar el braços i reduïa diferències, mitjançant Sergi en culminar un passada d’Alex desde la frontal de l’àrea i en “semi-vaselina“. Les oportunitats visitants es varen succeir i Alex primer i Sergi desprès estavellament varies pilotes a la fusta. Però una acció desafortunada col•locava el tercer gol local en pròpia porta. La remuntada era ja molt difícil, però els nostres no van perdre la cara i varen gaudir d’unes quantes oportunitats. L’àrbitre, va expulsar justament un jugador local, però encara hauria tingut d’expulsar a un altre minuts abans. Nil va transformar el penal i encara vam disposar d’una oportunitat molt clara d’Alex. Amb aquesta actitud es poden guanyar partits.

CF Ulldecona 0 - 1 Alcanar

Comentari i fotos per David Sáez:
Mal partit de l’Ulldecona, la primera part no obstant l’equip local va poder fer 2 o 3 gols en arribades molt clares, però ens faltà pegada i determinació a l’hora del remat. El que si va aprofitar l’única oportunitat clara que va tenir, va ser l’Alcanar, que marcava als inicis de la segona part, amb la defensa de l’equip local, altra vegada molt avançada. Aquest, seria l’únic gol del partit, encara que el visitant hauria pogut fer algun més. Trist bagatge per un equip com l’Ulldecona que va arribar a estar quart, empatat a punts amb el tercer, i que en 6 partits només a aconseguit un punt.

Dertusa 2 - 1 CF Ulldecona

Per David Sáez:

Mal partit de l’Ulldecona que no va saber traduir en gols la seva superioritat durant els 20 primers minuts. A les acaballes del primer temps, l’equip local va posar distancia al marcador en aprofitar l’única oportunitat clara de la que van disposar, fruit d’una pèrdua de pilota al mig del camp, a partir d’aquí i quasi tota la segona part l’equip local va aconseguir dominar-nos i ens va estavellar varies pilotes a la fusta. L’única vegada que vàrem arribar a porta amb claredat va ser gràcies a Sergi, que en jugada personal va fer la paret amb Alex i bat al porter en xut creuat. Quan pensàvem que podríem endur-nos algun punt, l’equip local desfeia la igualada a 5 minuts del final.