Bloc de l'Alevi A del CF Ulldecona.

CF Ascó 3 - 2 CF Ulldecona

Comentari i fotos per David Sáez:
Bon partit dels nostres llevat dels 5 primers minuts, on ja perdíem 2 a 0. En dues accions propiciades per despistes defensius, però l’Ulldecona aquesta vegada no va baixar el braços i reduïa diferències, mitjançant Sergi en culminar un passada d’Alex desde la frontal de l’àrea i en “semi-vaselina“. Les oportunitats visitants es varen succeir i Alex primer i Sergi desprès estavellament varies pilotes a la fusta. Però una acció desafortunada col•locava el tercer gol local en pròpia porta. La remuntada era ja molt difícil, però els nostres no van perdre la cara i varen gaudir d’unes quantes oportunitats. L’àrbitre, va expulsar justament un jugador local, però encara hauria tingut d’expulsar a un altre minuts abans. Nil va transformar el penal i encara vam disposar d’una oportunitat molt clara d’Alex. Amb aquesta actitud es poden guanyar partits.